Back to Ski

Het 8 weken Back To Ski programma bereidt jou voor op een zorgeloze skivakantie.
Sta fitter en zonder blessures op de pistes.
Winterbodies are made in autumn!

Fitter

Ben jij ook die sneeuwsportfanaat die maar 1 sport leuk vindt? Je kan niet zonder je ski- of snowboardvakantie. Beweeg jij doorheen het jaar echter ook wat weinig? Je bent niet alleen. Veel wintersporters bewegen 51 weken in het jaar te weinig, om dan in die ene week de held van de hellingen te zijn. Door je goed voor te bereiden sta je fitter op de piste en kan je op dag 5 nog even grote held zijn als op dag 1.

 

kwaliteit pijler
communicatie pijler

Blessurevrij

Bovenop het stilzitten doorheen het jaar, komt nog eens de 2 jaar Coronapandemie! Hierdoor hebben we twee jaar niet kunnen genieten van de mooiste vakantie in het leven. Als je in het verleden al geblesseerd bent geweest, ben je mogelijk helemaal uit het ritme en heb je misschien twijfels of je lichaam wel nog sterk genoeg is.

 Maar ook wanneer je nog niet te kampen had met blessures is het belangrijk om je voor te bereiden. De meeste niet-contact blessures komen voor doordat de spieren te weinig of te laat kracht leveren om je gewrichten te beschermen.

Sterk dus je spieren preventief aan om sterker op je benen te staan.

 

Tackle je voornemens

Door nu al in beweging te komen, tackle je alvast je voornemens van januari. We merkten al vaak bij onze klanten en patiënten dat de mensen die zichzelf in beweging krijgen of houden tijdens de herfst en winter, eenvoudiger een gezond leef- en beweegpatroon volhouden doorheen het jaar.

Wacht dus niet tot januari om je lichaam voor te bereiden op je volgende doel.

(PS: dit geldt ook voor alle mensen die in april / mei de 10 Miles, 20km van Brussel of de Great Breweries Marathon willen lopen!) 

levenstijl pijler
duurzaamheid pijler

Wat kan je verwachten?

8 weken – 1 les per week – Woensdag 20u30
Start: 05/01/2022
Einde: 23/02/2022
Focus: Beenkracht / Rompspierkracht / Uithouding / Mobiliteit
Prijs: €80

 

Ik wil me inschrijven!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bodypoint.be of ons te bellen op 0479834547. 
We sturen de betaalgegevens als bevestiging naar je toe via mail!

Heb je nog vragen? Contacteer ons zeker!

Tot binnenkort?

Wouter

 

teamwork pijler