Naomi

Liam Marievoet

Kinesitherapeut

Al van kleins af aan heb ik een grote interesse in wetenschap en het menselijk lichaam, de keuze om kinesitherapie en revalidatiewetenschappen te studeren vloeide hieruit voort. Ik studeerde in 2023 af aan de Vrije Universiteit Brussel als kinesitherapeut met als specialisatie musculoskeletale aandoeningen – optie sportkinesitherapie. Na het afstuderen ben ik mij meteen beginnen bijscholen in verschillende topics zoals manuele therapie, screening en performance training.

Mensen begeleiden tijdens hun revalidatie en het hervatten van hun actieve levensstijl is mijn passie en dit zowel voor atleten, recreatief sporters als niet-sporters. Ik tracht hiervoor steeds te starten vanuit het verhaal van de patiënt om een gepast revalidatieplan op te stellen, waarbij een actieve revalidatie de rode draad is aangevuld met de nodige manuele technieken.

Zelf heb ik een voorliefde voor krachttraining maar in het weekend kan je me ook al fietsend op het Scheldepad tegenkomen of in Buggenhoutbos tijdens één van mijn loopsessies.

Leer de rest van het team kennen!

Waarvoor kan je bij Liam terecht?