Naomi

Sanne Van Crombruggen

Ik ben Sanne, afgestudeerd als psycholoog met onderscheiding aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Daarnaast haalde ik mijn erkenning als psychotherapeut in oplossingsgerichte therapie. Naast het nodige verkennen van de problemen of klachten, vind ik dat er zeker ook ruimte mag zijn voor oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Mijn doel is je zo goed mogelijk terug op weg te helpen en te focussen op wat er voor jou belangrijk is. Dit alles met veel zorg, zonder oordeel en in alle vertrouwen. 

Ik werk sinds 2016 als psycholoog in een revalidatiecentrum waar ik mensen met voornamelijk MS en andere neurologische aandoeningen ondersteun. Verder begeleid ik ook mensen die herstellen van een hersentrauma of een operatie. Verschillende thema’s kunnen aan bod komen. Ik help je graag bij onder andere: stress, rouw, aanvaarding, pijnproblematiek, angst, depressieve klachten, emotionele problemen,… 

Werkwijze

Heb je een vraag naar extra begeleiding of ondersteuning? Dan kan je me contacteren en plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek schetsen we een algemeen beeld van wat jou tot bij mij brengt. We verkennen je huidige situatie en je verwachtingen naar de toekomst. Vervolgens leg ik enkele praktische afspraken uit. Als je met vragen zit, kan je me deze zeker stellen.  

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten en kost 60 euro. Dit bedrag wordt telkens betaald op het einde van een sessie. Dit kan cash of via de Bancontact app. Als je niet aanwezig kan zijn op de afspraak, vraag ik je om minstens 24 uur voor de gemaakte afspraak te annuleren. Bij niet tijdig annuleren of niet opdagen, vraag ik om het tarief te betalen als vergoeding van de gereserveerde tijd. 

Als erkend psycholoog en -therapeut is er een terugbetaling door de mutualiteit mogelijk. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, raadpleeg je best je mutualiteit.

Oplossingsgerichte Psychotherapie

Sinds september 2022 ben ik officieel oplossingsgerichte therapeut. Oplossingsgerichte therapie in het kort omschreven is een vorm van psychotherapeutische hulpverlening die gericht is op het benutten van de sterke kanten en hulpbronnen van de cliënt. Ik wil als psychotherapeut de cliënt steunen/helpen om voor zichzelf duidelijk te maken: Wat wil ik doen met mijn leven? Alsook kijken we naar hoe dit kan vertaald worden in een dagdagelijkse gewoontes. Extra zin om hiermee samen aan de slag te gaan met mijn cliënten!

Erkenningsnummer psychologencommissie: 912117774
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 287600″

MOMENTEEL NEEM IK JAMMER GENOEG GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN.
WE PROBEREN ZO SNEL MOGELIJK EEN DOORVERWIJZINGSLIJST TE PLAATSEN.