Sport en bewegen

Personal Training

Wil jij een beter versie van jezelf worden? Heb je begeleiding nodig om te werken aan je fysieke doelen? Wil je gewoon sterker worden of een beter conditie krijgen?

Personal training is het antwoord op jouw vragen. Tijdens een intake en screening bepalen we jouw doelen en werkpunten. De personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema dat rekening houdt met je huidige niveau en je voldoende uitdaagt. Tijdens de trainingssessies begeleidt de coach je stap voor stap opdat je sterker wordt in de oefeningen maar ook in het leven. Je coach geeft niet alleen de oefeningen, hij/zij motiveert je ook om het beste uit jezelf te halen.

sports
sports

Small Group Training

Train je graag met enkele vrienden of vriendinnen? Heb je graag een sportief familiemoment samen? Of wil je gewoon professionele begeleiding zonder dat iemand cónstant op jouw vingers kijkt?
Small group training is het antwoord op jouw vragen. We werken zoals bij de personal training aan de hand van jullie doelen en werkpunten die we vaststellen bij de intake en screening. Jullie personal coach bouwt de trainingssessie uit, maar past de oefeningen aan aan elk individu van de groep. Zo trainen jullie samen, elk op zijn niveau!

Prijslijst

Intakegesprek en functional screening

60.-

Programma op maat

Zaalgebruik (indien gewenst) €20/3maand

12 weken

80.-

+ vrij sporten @bodypoint

100.-

Personal Training - duo personal training

1x

50.-

10x

450.-

Live online personal training

1x

40.-

10x

350.-

Small group training (3-5 personen)

Prijzen zijn voor de volledige groep

1x

75.-

10x

700.-

Bootcamp Groeples

1x

12.-

10x

100.-

Kennismaken met Bodypoint?