Elke Cums

Kinesitherapeut – Personal Trainer

In 2020 studeerde ik af aan de KULeuven in sportkinesitherapie en revalidatiewetenschappen. De zomer die daarop volgde behaalde ik mijn NASM Personal Training diploma aan de Physical Coaching Academy. Tijdens mijn professionele carrière ben ik mij blijven bijscholen in sportgerelateerde topics zoals loopanalyse, blessurepreventie, blood flow restriction training en bikefitting.

Mensen helpen om het plezier in bewegen (terug) te vinden en hen te ondersteunen tijdens deze zoektocht, is waar het voor mij om draait. Verder kijken dan de klacht of blessure en de patiënt als één geheel behandelen, vind ik zeer belangrijk.

Verder heb ik een grote interesse in voeding en  sportvoeding. Op deze manier kan ik mijn patiënten niet alleen bijstaan tijdens hun revalidatie maar ook bij het behalen van hun verdere sportieve doelen.

Zelf haal ik plezier uit het lopen, fietsen, fitnessen, hiken, skiën, … Kortom alles waar je je eigen grenzen kan verleggen. Zelf liep ik de Ten Miles en de plannen voor een halve Marathon liggen ook klaar!

Maak een afspraak met Elke!

Leer de rest van het team kennen!

Waarvoor kan je bij Elke terecht?