Sport en bewegen

Personal Training

Wil jij een beter versie van jezelf worden? Heb je begeleiding nodig om te werken aan je fysieke doelen? Wil je gewoon sterker worden of een beter conditie krijgen?

Personal training is het antwoord op jouw vragen. Tijdens een intake en screening bepalen we jouw doelen en werkpunten. De personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema dat rekening houdt met je huidige niveau en je voldoende uitdaagt. Tijdens de trainingssessies begeleidt de coach je stap voor stap opdat je sterker wordt in de oefeningen maar ook in het leven. Je coach geeft niet alleen de oefeningen, hij/zij motiveert je ook om het beste uit jezelf te halen.

sports
sports

Small Group Training

Train je graag met enkele vrienden of vriendinnen? Heb je graag een sportief familiemoment samen? Of wil je gewoon professionele begeleiding zonder dat iemand cónstant op jouw vingers kijkt?
Small group training is het antwoord op jouw vragen. We werken zoals bij de personal training aan de hand van jullie doelen en werkpunten die we vaststellen bij de intake en screening. Jullie personal coach bouwt de trainingssessie uit, maar past de oefeningen aan aan elk individu van de groep. Zo trainen jullie samen, elk op zijn niveau!

Bij wie kan je terecht voor Personal Training?

Kennismaken met Bodypoint?