training

Back To Ski

Het Back To Ski-programma is een groepslessenreeks van 8 weken. De focus ligt op blessurepreventie, versterken van de been- en rompspieren om sterker en fitter op de piste te staan. Deze les is voor beginners en ervaren sneeuwsporters. Zowel ski- als snowboardfanaten zijn welkom!

Back To Ski

Woensdag 3-11-2021 tot 21-12-2021: 20u30 tot 21u30
€100 voor de reeks, €20 korting wanneer je voor 1 november inschrijft!

Meer info!

training

Bootcamp

De bootcamp is een total body workout – groepsles. De focus ligt op uithoudingsvermogen, verstevigen van je lichaam en het verbeteren van je conditie. De lessen zijn in groep zodat je extra gestimuleerd en gemotiveerd wordt. We werken in een circuit en de oefeningen worden aangepast aan elk niveau.

Het enthousiasme van Emilie werkt sowieso motiverend!
Bootcamp 2.0 (35+)

Dinsdag: 19u30 – 20u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

groepsles

Bootcamp 2.0 (35+)

Deze bootcampsessie is exclusief voor 35+’ers! Ook hier ligt de focus op een full body training.

PS: Je mag uiteraard ook voor de andere bootcamp inschrijven!

Dinsdag: 20u30 – 21u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Rugschool

Heb jij soms last van je rug? Bijvoorbeeld door een zittend beroep, tijdens het sporten of door een zware fysieke job? Dan kan je bij Bodypoint terecht voor sportlessen die in teken staan van preventie en/of behandelen van rugpijn.

Het hoofddoel van bewegen voor mensen met lage rugpijn is het trainen van de spieren in  de benen, rug en buik. Het zorgt voor meer vertrouwen en stelt je in staat (opnieuw) pijnvrij de dingen te doen die je graag doet!

Kom in beperkte groep oefeningen doen op maat onder professionele begeleiding van de ervaren kinesist Liesa en houd op die manier de oefeningen deze keer écht vol!

Maandag: 19u – 20u
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Get moving (55+)

Wil jij ook graag bewegen maar heb jij soms het gevoel dat geen enkele sportles voldoet aan jouw wensen? Bodypoint biedt een les aan voor enthousiaste 55+’ers die zin hebben om te bewegen op leuke muziek binnen hun eigen fysieke grenzen.

Variatie en plezier zijn de kernwoorden voor deze lessen terwijl je werkt aan een soepeler en sterker lichaam, zonder de nadruk te leggen op prestatie. Deze keer geen oefeningen van lig naar stand, van pompen naar springen maar wel oefeningen die iedereen kan!

Kom samen in groep bewegen met leeftijdsgenoten voor een uurtje ontspanning. Onder begeleiding van de enthousiaste kinesist Liesa verlaat jij deze les met meer energie dan je bij het begin van de les had!

Maandag: 18u – 19u
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

 

training

Core

De core, het centrum van ons lichaam en de basis van voor een gezond en sterk lichaam. Ideaal voor mensen die hun buik willen versterken, bij rugklachten, voor (duur)sporters of voor iedereen die wil werken aan core stability.

Coach Emilie zorgt ervoor dat elke oefening kan aangepast worden naargelang je eigen niveau.

Donderdag 20u – 20u30
€8,5 per les / €80 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Start to box

Start to box is een les voor de beginnende boksers. Een full body workout gericht op boksen zonder het vechtaspect. We trainen op techniek, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht in een leuke en positieve omgeving. De nadruk ligt op FUN en we zorgen ervoor dat je moe en voldaan de les verlaat.

Donderdag: 20u30 – 21u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Level Up Your Running

Lopen is een magnifieke sport. Je leert je omgeving kennen, geniet van de natuur en dat allemaal terwijl je aan een gezonde fysiek werkt. Toch botsen zelfs de béste lopers ooit op hun limieten.

Verleg met de ‘Level Up Your Running’ jouw grenzen en word een betere loper! Win aan kracht en loop hierdoor efficiënter. Win aan mobiliteit en loop hierdoor soepeler. Win aan coördinatie en loop hierdoor vloeiender.

De lessen bestaan uit een combinatie van loopspecifieke kracht-, mobiliteits- en coördinatietraining. Deze lessen dienen als aanvulling op het loopschema van de al ervaren lopers! (We tellen je als ervaren loper indien je toch wekelijks gaat lopen. Je hoeft dus geen marathon gepland te hebben. ;))

Onze kinesist Wouter helpt je als loopliefhebber naar een hoger niveau.

Woensdag: 19u30 – 20u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

FAQ

Moet ik elke keer een account maken?

Neen, na je eerste inschrijving sturen we je een accountactivatiemail. Daarmee kan je elke keer vlot inloggen om je volgende les in te plannen. Krijg je deze mail niet, laat het ons dan zeker weten. Dan sturen we hem nogmaals!

Hoe lang is mijn beurtenkaart geldig?

Beurtenkaarten zijn 5 maanden geldig. Geloof in je goede voornemen. 10x sporten in 5 maanden zal zeker lukken.

Kan ik verschillende lessen met een beurtenkaart combineren?

Ja, indien je een beurtenkaart aankoopt kan deze voor verschillende lessen gebruikt worden. Zo heb je dus een beurtenkaart voor de lessen van 60’ en een voor de lessen van 30’.

Kan ik al weken vooruit boeken?

Ja. Je kan tot 3 weken vooraf je les inplannen!

Zet ze ook meteen in je privé-agenda 😉

Ik heb nog geen bevestiging gekregen, wat nu?

De bevestigingsmail van je afspraak komt normaal gezien zeker binnen de 24u van je afspraak. Indien je na 2 dagen nog geen bevestiging kreeg én hij zit niet in je spam, aarzel niet om ons dan te contacteren. Mogelijk is er dan iets misgegaan!

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek.

Iets om te drinken tijdens het sporten.

Je mondmasker om je voor en na de les te verplaatsen in de ruimte. We proberen het aantal kruisingen zo laag mogelijk te houden!

Je beurtenkaart opdat we de sessie kunnen aanduiden.

Wat als ik mijn beurtenkaart vergeten ben?

Dan vragen we je om een aparte beurt te betalen. Aangezien we met verschillende lessen en lesgevers zitten wordt dit voor ons praktisch moeilijk op te volgen wie nog hoeveel beurten op zijn kaart heeft.
Neem ze dus zeker altijd mee.

Moet ik een mondmasker dragen tijdens het sporten?

Tijdens het sporten is dit niet nodig, maar je mag uiteraard wel. Neem er sowieso wel nog een mee omdat er verschillende mensen mekaar kruisen in de ruimte. We proberen zoveel mogelijk ventilatie te voorzien.

Kan ik me omkleden en douchen?

Er is een omkleedruimte en douche beschikbaar. Dus ja dit kan, maar houd rekening met anderen en blijf niet gezellig een half uur douchen 😉

Hoe betaal ik?

Betalen kan ter plaatse bij de lesgever. Dit kan via de mobiele apps of cash. 

Voor 10-beurtenkaarten kan je ook op voorhand overschrijven. We leggen je kaart dan klaar tegen de aanvang van de les!

Vermeld daarbij: “Naam + Korte/Lange Les”. Overschrijven kan op BE54736036979797.

10-Beurtenkaart korte les: €80

10-Beurtenkaart lange les: €100

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Probeer ons dit tijdig te laten weten telefonisch. Wie weet heeft er wel iemand anders die dag tijd en zin om te bewegen! Het zou zonde zijn om de mensen die kans te ontzeggen.

Kennismaken met Bodypoint?