Groepslessen

Groepslessen

training

Bootcamp

De bootcamp is een total body workout – groepsles. De focus ligt op uithoudingsvermogen, verstevigen van je lichaam en het verbeteren van je conditie. De lessen zijn in groep zodat je extra gestimuleerd en gemotiveerd wordt. We werken in een circuit en de oefeningen worden aangepast aan elk niveau.

Het enthousiasme van Emilie werkt sowieso motiverend!

Dinsdag: 20u00 – 21u00
€14 per les / €120 voor 10 beurten

Boek nu!

training

Core

De core, het centrum van ons lichaam en de basis van voor een gezond en sterk lichaam. Ideaal voor mensen die hun buik willen versterken, bij rugklachten, voor (duur)sporters of voor iedereen die wil werken aan core stability.

Coach Emilie zorgt ervoor dat elke oefening kan aangepast worden naargelang je eigen niveau.

Donderdag 20u – 20u30
€8,5 per les / €80 voor 10 beurten

Boek nu!

training

Rugschool

MBijna iedereen ervaart tijdens het leven wel eens last in zijn/haar rug. Deze last kan je soms zodanig hinderen dat je je hobby’s of je werk niet kan doen. Het is daarom belangrijk om je rug goed te onderhouden!

In de rugschool werk je onder begeleiding van kinesitherapeuten aan je mobiliteit en kracht van je rug! De klassieke grondoefeningen worden afgewisseld met aangepaste kracht- en conditieoefeningen.

Maandag 19u – 20u
€14 per les / €120 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Level Up Your Running

Lopen is een magnifieke sport. Je leert je omgeving kennen, geniet van de natuur en dat allemaal terwijl je aan een gezonde fysiek werkt. Toch botsen zelfs de béste lopers ooit op hun limieten.

Verleg met de ‘Level Up Your Running’ jouw grenzen en word een betere loper! Win aan kracht en loop hierdoor efficiënter. Win aan mobiliteit en loop hierdoor soepeler. Win aan coördinatie en loop hierdoor vloeiender.

De lessen bestaan uit een combinatie van loopspecifieke kracht-, mobiliteits- en coördinatietraining. Deze lessen dienen als aanvulling op het loopschema van de al ervaren lopers! (We tellen je als ervaren loper indien je toch wekelijks gaat lopen. Je hoeft dus geen marathon gepland te hebben. ;))

Onze kinesist Wouter helpt je als loopliefhebber naar een hoger niveau.

Woensdag: 20u00 – 21u00
€14 per les / €120 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Get Moving (55+)

Ken je het? Die 50 voorbij, de fleur van het leven! Maar al die fitnesscentra en al die sportclubs focussen alleen maar op competitie en ‘jonge veulens’.

Hier niet! Bewegen is voor iedereen. Bij de Get Moving focussen we op jouw fysieke fitheid maar dit alles met een goed dekentje van fun en sociale interactie!

Bewegen in een goed gezelschap is goed voor lichaam en geest! Dikke win-win dus! We zien je maandag! 

Maandag: 18u00 – 19u00
€14 per les / €120 voor 10 beurten

Boek nu!

Kennismaken met Bodypoint?