training

Bootcamp

De bootcamp is een total body workout – groepsles. De focus ligt op uithoudingsvermogen, verstevigen van je lichaam en het verbeteren van je conditie. De lessen zijn in groep zodat je extra gestimuleerd en gemotiveerd wordt. We werken in een circuit en de oefeningen worden aangepast aan elk niveau.

Het enthousiasme van Emilie werkt sowieso motiverend!
Bootcamp 2.0 (35+)

Dinsdag: 19u30 – 20u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

groepsles

Bootcamp 2.0 (35+)

Deze bootcampsessie is exclusief voor 35+’ers! Ook hier ligt de focus op een full body training.

PS: Je mag uiteraard ook voor de andere bootcamp inschrijven!

Dinsdag: 20u30 – 21u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

training

HIIT (High Intensity Interval Training)

High Intensity Interval Training is dé les voor mensen die op weinig tijd toch zo efficiënt mogelijk willen sporten. Het is namelijk een korte workout van 30 minuten op leuke muziek waarbij we intensieve oefeningen afwisselen met een korte periode van rust.

Deze trainingsvorm wint de laatste jaren aan populariteit door zijn positieve invloed op je uithoudingsvermogen, vetverbranding en je algemene gezondheid!

Combineer jouw wekelijkse HIIT les met een andere sportles uit ons aanbod of door nog twee home workouts om zo helemaal in topvorm te geraken en blijven!

Elke oefening kan aangepast worden aan jouw niveau door ervaren lesgever en kinesist Liesa. Succes, plezier en zweten gegarandeerd!

Maandag: 19u30 – 20u
€8,5 per les / €80 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Get moving (55+)

Wil jij ook graag bewegen maar heb jij soms het gevoel dat geen enkele sportles voldoet aan jouw wensen? Bodypoint biedt een les aan voor enthousiaste 55+’ers die zin hebben om te bewegen op leuke muziek binnen hun eigen fysieke grenzen.

Variatie en plezier zijn de kernwoorden voor deze lessen terwijl je werkt aan een soepeler en sterker lichaam, zonder de nadruk te leggen op prestatie. Deze keer geen oefeningen van lig naar stand, van pompen naar springen maar wel oefeningen die iedereen kan!

Kom samen in groep bewegen met leeftijdsgenoten voor een uurtje ontspanning. Onder begeleiding van de enthousiaste kinesist Liesa verlaat jij deze les met meer energie dan je bij het begin van de les had!

Maandag: 17u30 – 18u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

 

training

Core

De core, het centrum van ons lichaam en de basis van voor een gezond en sterk lichaam. Ideaal voor mensen die hun buik willen versterken, bij rugklachten, voor (duur)sporters of voor iedereen die wil werken aan core stability.

Coach Emilie zorgt ervoor dat elke oefening kan aangepast worden naargelang je eigen niveau.

Maandag 20u – 20u30
€8,5 per les / €80 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Start to box

Start to box is een les voor de beginnende boksers. Een full body workout gericht op boksen zonder het vechtaspect. We trainen op techniek, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht in een leuke en positieve omgeving. De nadruk ligt op FUN en we zorgen ervoor dat je moe en voldaan de les verlaat.

Donderdag: 20u30 – 21u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

training

Morning flow

Kickstart je dag met stretching- en mobiliteitsoefeningen. Met deze ochtendles start je je dag met een beweegmoment! Je energiepeil staat op scherp om de dag te trotseren!

Deze les gaat online door.

Maandag & Donderdag: 7u – 7u30
€4,99

Boek nu!

food

Rugschool

Heb jij soms last van je rug? Bijvoorbeeld door een zittend beroep, tijdens het sporten of door een zware fysieke job? Dan kan je bij Bodypoint terecht voor sportlessen die in teken staan van preventie en/of behandelen van rugpijn.

Het hoofddoel van bewegen voor mensen met lage rugpijn is het trainen van de spieren in  de benen, rug en buik. Het zorgt voor meer vertrouwen en stelt je in staat (opnieuw) pijnvrij de dingen te doen die je graag doet!

Kom in beperkte groep oefeningen doen op maat onder professionele begeleiding van de ervaren kinesist Liesa en houd op die manier de oefeningen deze keer écht vol!

Maandag: 18u30 – 19u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

training

Start Running +

De start-to-run is een concept dat al jaren mensen aan het bewegen zet. Lopen is ook een van de beste manieren om aan je conditie te werken. Toch blijken veel mensen die start-to-run uit te stellen of niet vol te houden.

Heb jíj die start-to-run ook altijd uitgesteld? Vind jij alleen maar lopen ook wat saai?

Dan is de ‘Start Running +’ dé lessenreeks voor jou! Samen met mensen die met dezelfde struggles zitten, maken we een echte loopliefhebber van je. Je zal in de lessen niet alleen lopen maar ook blessurepreventieve oefeningen krijgen. We maken je klaar om dus niet alleen aan je uithouding te werken, maar ook krachtiger en gezonder te lopen!

De lessen combineren een totale lichaamstraining met een start-to-run om van jou een gezondere loper te maken!

Krijg je niet genoeg van al dat bewegen? We geven je ook een programma waarmee je thuis aan de slag kan!

Kinesitherapeut Wouter geeft je ongetwijfeld nog een hele hoop tips en tricks om nog meer plezier aan je loopsessies te hebben.

Loop je met ons mee?

Woensdag: 20u30 – 21u30
Zaterdag: 9u30 – 10u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Level Up Your Running

Lopen is een magnifieke sport. Je leert je omgeving kennen, geniet van de natuur en dat allemaal terwijl je aan een gezonde fysiek werkt. Toch botsen zelfs de béste lopers ooit op hun limieten.

Verleg met de ‘Level Up Your Running’ jouw grenzen en word een betere loper! Win aan kracht en loop hierdoor efficiënter. Win aan mobiliteit en loop hierdoor soepeler. Win aan coördinatie en loop hierdoor vloeiender.

De lessen bestaan uit een combinatie van loopspecifieke kracht-, mobiliteits- en coördinatietraining. Deze lessen dienen als aanvulling op het loopschema van de al ervaren lopers!

Onze kinesist Wouter helpt je als loopliefhebber naar een hoger niveau.

Woensdag: 19u30 – 20u30
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

FAQ

Moet ik elke keer een account maken?

Neen, na je eerste inschrijving sturen we je een accountactivatiemail. Daarmee kan je elke keer vlot inloggen om je volgende les in te plannen. Op dit moment komen de lessen steeds een week op voorhand ter beschikking.

Kan ik verschillende lessen met een beurtenkaart combineren?

Ja, indien je een beurtenkaart aankoopt kan deze voor verschillende lessen gebruikt worden. Zo heb je dus een beurtenkaart voor de lessen van 60’ en een voor de lessen van 30’.

Kan ik al weken vooruit boeken?

Dit laten we op dit moment niet toe. We zetten week per week de lessen open.

Ik heb nog geen bevestiging gekregen, wat nu?

De bevestigingsmail van je afspraak komt normaal gezien zeker binnen de 24u van je afspraak. Indien je na 2 dagen nog geen bevestiging kreeg én hij zit niet in je spam, aarzel niet om ons dan te contacteren. Mogelijk is er dan iets misgegaan!

De bevestigingsmail ziet er wat vreemd uit?

We zijn op dit moment volop bezig met onze systemen te updaten. Hierdoor worden de afspraken soms gelinkt als therapiesessie en krijg je dus een mail alsof je naar een therapiesessie komt. Geen zorgen, we werken eraan om dit te verhelpen in de toekomst.

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek.

Iets om te drinken tijdens het sporten.

Je mondmasker om je voor en na de les te verplaatsen in de ruimte. We proberen het aantal kruisingen zo laag mogelijk te houden!

Je beurtenkaart opdat we de sessie kunnen aanduiden.

Wat als ik mijn beurtenkaart vergeten ben?

Dan vragen we je om een aparte beurt te betalen. Aangezien we met verschillende lessen en lesgevers zitten wordt dit voor ons praktisch moeilijk op te volgen wie nog hoeveel beurten op zijn kaart heeft.
Neem ze dus zeker altijd mee.

Moet ik een mondmasker dragen tijdens het sporten?

Tijdens het sporten is dit niet nodig, maar je mag uiteraard wel. Neem er sowieso wel nog een mee omdat er verschillende mensen mekaar kruisen in de ruimte. We proberen zoveel mogelijk ventilatie te voorzien.

Kan ik me omkleden en douchen?

Normaal gezien heeft Bodypoint een omkleedruimte en douche. De huidige protocollen laten ons echter niet toe deze te openen. Kom dus best al in je sportoutfit toe.

Hoe betaal ik?

Betalen kan ter plaatse bij de lesgever. Dit kan via de mobiele apps of cash. 

Voor 10-beurtenkaarten kan je ook op voorhand overschrijven. We leggen je kaart dan klaar tegen de aanvang van de les!

Vermeld daarbij: “Naam + Korte/Lange Les”. Overschrijven kan op BE54736036979797.

10-Beurtenkaart korte les: €80

10-Beurtenkaart lange les: €100

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Probeer ons dit tijdig te laten weten telefonisch. Wie weet heeft er wel iemand anders die dag tijd en zin om te bewegen! Het zou zonde zijn om de mensen die kans te ontzeggen.

Kennismaken met Bodypoint?