Groepslessen

Groepslessen

training

Bootcamp

De bootcamp is een total body workout – groepsles. De focus ligt op uithoudingsvermogen, verstevigen van je lichaam en het verbeteren van je conditie. De lessen zijn in groep zodat je extra gestimuleerd en gemotiveerd wordt. We werken in een circuit en de oefeningen worden aangepast aan elk niveau.

Het enthousiasme van Emilie werkt sowieso motiverend!

Start van de volgende lessenreeks is begin oktober – VOLZET

Wil je toch graag in groep sporten:

Contacteer ons met je vraag voor privé- Small Group Training!

food

Level Up Your Running

Lopen is een magnifieke sport. Je leert je omgeving kennen, geniet van de natuur en dat allemaal terwijl je aan een gezonde fysiek werkt. Toch botsen zelfs de béste lopers ooit op hun limieten.

Verleg met de ‘Level Up Your Running’ jouw grenzen en word een betere loper! Win aan kracht en loop hierdoor efficiënter. Win aan mobiliteit en loop hierdoor soepeler. Win aan coördinatie en loop hierdoor vloeiender.

De lessen bestaan uit een combinatie van loopspecifieke kracht-, mobiliteits- en coördinatietraining. Deze lessen dienen als aanvulling op het loopschema van de al ervaren lopers! (We tellen je als ervaren loper indien je toch wekelijks gaat lopen. Je hoeft dus geen marathon gepland te hebben. ;))

Onze kinesist Wouter helpt je als loopliefhebber naar een hoger niveau.

Woensdag: 20u00 – 21u00
€14 per les / €120 voor 10 beurten

Contacteer Wouter voor inschrijvingen en meer info.

Kennismaken met Bodypoint?