training

Bootcamp

De bootcamp is een total body workout – groepsles. De focus ligt op uithoudingsvermogen, verstevigen van je lichaam en het verbeteren van je conditie. De lessen zijn in groep zodat je extra gestimuleerd en gemotiveerd wordt. We werken in een circuit en de oefeningen worden aangepast aan elk niveau.

Het enthousiasme van Emilie werkt sowieso motiverend!

Dinsdag: 20u00 – 21u00
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

training

Core

De core, het centrum van ons lichaam en de basis van voor een gezond en sterk lichaam. Ideaal voor mensen die hun buik willen versterken, bij rugklachten, voor (duur)sporters of voor iedereen die wil werken aan core stability.

Coach Emilie zorgt ervoor dat elke oefening kan aangepast worden naargelang je eigen niveau.

Donderdag 20u – 20u30
€8,5 per les / €80 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Level Up Your Running

Lopen is een magnifieke sport. Je leert je omgeving kennen, geniet van de natuur en dat allemaal terwijl je aan een gezonde fysiek werkt. Toch botsen zelfs de béste lopers ooit op hun limieten.

Verleg met de ‘Level Up Your Running’ jouw grenzen en word een betere loper! Win aan kracht en loop hierdoor efficiënter. Win aan mobiliteit en loop hierdoor soepeler. Win aan coördinatie en loop hierdoor vloeiender.

De lessen bestaan uit een combinatie van loopspecifieke kracht-, mobiliteits- en coördinatietraining. Deze lessen dienen als aanvulling op het loopschema van de al ervaren lopers! (We tellen je als ervaren loper indien je toch wekelijks gaat lopen. Je hoeft dus geen marathon gepland te hebben. ;))

Onze kinesist Wouter helpt je als loopliefhebber naar een hoger niveau.

Woensdag: 20u00 – 21u00
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

food

Move Through Summer

In de zomer gemotiveerd blijven is niet altijd simpel. De ene week is het te warm om te sporten, de andere week was het weekend wat zwaar door een barbecue of ben je uit je ritme door de vakantie.

Dat zijn allemaal geen excuses meer met de Move Through Summer. Deze zomer variëren elke week met lessen binnen en buiten. De lessen zullen een mix zijn van conditietraining (wandelen, fietsen, aquajoggen?) met mobiliteits- en krachtoefeningen.

We plannen geen vast schema of lessenreeks omdat we ons wat laten sturen door de huidige weersomstandigheden. Laat je verrassen door deze mix en blijf de hele zomer bewegen!

Maandag: 19u00 – 20u00
€12 per les / €100 voor 10 beurten

Boek nu!

FAQ

Moet ik elke keer een account maken?

Neen, na je eerste inschrijving sturen we je een accountactivatiemail. Daarmee kan je elke keer vlot inloggen om je volgende les in te plannen. Krijg je deze mail niet, laat het ons dan zeker weten. Dan sturen we hem nogmaals!

Hoe lang is mijn beurtenkaart geldig?

Beurtenkaarten zijn 5 maanden geldig. Geloof in je goede voornemen. 10x sporten in 5 maanden zal zeker lukken.

Kan ik verschillende lessen met een beurtenkaart combineren?

Ja, indien je een beurtenkaart aankoopt kan deze voor verschillende lessen gebruikt worden. Zo heb je dus een beurtenkaart voor de lessen van 60’ en een voor de lessen van 30’.

Kan ik al weken vooruit boeken?

Ja. Je kan tot 3 weken vooraf je les inplannen!

Zet ze ook meteen in je privé-agenda 😉

Ik heb nog geen bevestiging gekregen, wat nu?

De bevestigingsmail van je afspraak komt normaal gezien zeker binnen de 24u van je afspraak. Indien je na 2 dagen nog geen bevestiging kreeg én hij zit niet in je spam, aarzel niet om ons dan te contacteren. Mogelijk is er dan iets misgegaan!

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek.

Iets om te drinken tijdens het sporten.

Je beurtenkaart opdat we de sessie kunnen aanduiden.

Wat als ik mijn beurtenkaart vergeten ben?

Dan vragen we je om een aparte beurt te betalen. Aangezien we met verschillende lessen en lesgevers zitten wordt dit voor ons praktisch moeilijk op te volgen wie nog hoeveel beurten op zijn kaart heeft.
Neem ze dus zeker altijd mee.

Moet ik een mondmasker dragen tijdens het sporten?

Neen dit is niet meer nodig.

Kan ik me omkleden en douchen?

Er is een omkleedruimte en douche beschikbaar. Dus ja dit kan, maar houd rekening met anderen en blijf niet gezellig een half uur douchen 😉

Hoe betaal ik?

Betalen kan ter plaatse bij de lesgever. Dit kan via de mobiele apps of cash. 

Voor 10-beurtenkaarten kan je ook op voorhand overschrijven. We leggen je kaart dan klaar tegen de aanvang van de les!

Vermeld daarbij: “Naam + Korte/Lange Les”. Overschrijven kan op BE54736036979797.

10-Beurtenkaart korte les: €80

10-Beurtenkaart lange les: €100

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Probeer ons dit tijdig te laten weten telefonisch. Wie weet heeft er wel iemand anders die dag tijd en zin om te bewegen! Het zou zonde zijn om de mensen die kans te ontzeggen.

Kennismaken met Bodypoint?