Liesa

Liesa Daelemans

Als kinesist met specialisatie manuele therapie ben ik bijzonder geïnteresseerd in revalidatie bij ‘musculoskeletale’ klachten. Dit zijn klachten (bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen, pijn, krampen of stijfheid) ten gevolge van een dysfunctie van de spieren, pezen, ligamenten, zenuwen of gewrichten. Mijn therapieaanpak bestaat uit een combinatie van bewegingsadvies, manuele manipulatie, het lichaam mobiliseren en activeren via oefeningen. Met creativiteit en enthousiasme hou ik de behandelingen afwisselend en interessant!

 

Mijn doel is uiteindelijk om het lichaam opnieuw optimaal te laten bewegen en te laten functioneren, waarbij de patiënt weer controle ervaart over zijn lichaam en zijn zelfredzaamheid vergroot.

 

Ik ben een kinesist met een hart voor mensen, die bovendien veel belang hecht aan de wetenschap. Zo volg ik regelmatig bijscholingen om mijn deskundigheid up-to-date te houden en de laatste ontwikkelingen in de vingers te krijgen. Op dit moment volg ik de specialisatie tot osteopate.

 

Ook in mijn privéleven is bewegen een passie in alle mogelijke vormen. Ik speel cello, zet al eens een stapje in de wereld met vrienden, placeer op tijd en stond een dansje en maak graag avontuurlijke reizen. Om mezelf fit te houden ga ik regelmatig zwemmen en lopen.