Liesa

Liesa Daelemans

Kinesist – Manueel Therapeut – Osteopaat (i.o.)

Als kinesist en osteopaat (io) ben ik bijzonder geïnteresseerd in het behandelen van ‘musculoskeletale’ klachten. Dit zijn klachten (bv bewegingsbeperkingen, pijn, krampen of stijfheid) ten gevolge van een dysfunctie van de spieren, pezen, ligamenten, zenuwen of gewrichten.

Mijn therapieaanpak bestaat uit het grondig onderzoeken van de patiënt met aandacht voor de onderliggende oorzaak van de klacht en het individueel behandelen met manuele technieken, manipulaties en bewegingsadviezen.
Mijn doel is uiteindelijk om het lichaam opnieuw optimaal te laten functioneren, waarbij de patiënt weer controle ervaart over zijn lichaam en zijn zelfredzaamheid vergroot.
Ik ben een therapeut met een hart voor mensen, die bovendien veel belang hecht aan de wetenschap. Sinds de opstart bij Bodypoint in 2019 te Londerzeel volgde ik regelmatig bijscholingen als kinesist en ben ik osteopaat in opleiding bij de International Academy of Osteopathy (Buckingham New University).
Ook in mijn privéleven is bewegen een passie in alle mogelijke vormen. Ik hou van avontuurlijke reizen, zet al eens een stapje in de wereld met vrienden, kan ik ervan genieten me uit te leven in huis en tuin en sport ik het liefst op de fiets. Verder ben ik graag creatief bezig en heb ik een voorliefde voor alles wat vintage is, dat zul je ook merken in mijn kabinet waarbij de meeste spullen met liefde zijn samengesteld om in een fijne omgeving met mensen bezig te zijn.

Waarvoor kan je bij Liesa terecht?